Audinor SPEAK stemmeforstærker


Taler du meget i dit arbejde? Er din stemme ofte hæs, eller har du ondt i halsen uden at være syg? Mange har jævnligt problemer med stemmen; faktisk oplever 1 af 3 lærere stemmetræthed ugentligt.

Audinor Speak stemmeforstærker kan hjælpe dig til at blive hørt, uden at din stemme bliver overanstrengt. Den er udviklet til lærere og andre personer som arbejder med formidling, og gengiver din stemme naturligt med klar og god forstærkning – nok til at dække et rum tilsvarende et stort klasselokale.

Kontakt dit lokale kommunikationscenter for at høre mere om Audinor Speak stemmeforstærker. Alternativt, må du gerne kontakte os direkte for en uforpligtende dialog og afprøvning.

HMI-nr: 119912

En foredragsholder:
Jeg kan ikke sige nok hvor glad jeg er for det udstyr. Lyden er meget bedre end noget af det jeg ellers præsenteres for, lyden er ikke ‘kunstig’ eller ‘ved siden af’ – det føles som en del af mig selv, jeg kan simpelthen glemme alt om det, og det gør det selvfølgelig meget mere afslappende at skulle tale til eller læse op for forsamlinger. Headsettet fungerer i modsætning til næsten alle de headsets jeg ellers bliver præsenteret for rigtig godt. Det passer til mit hoved + langt hår. Jeg har en fornemmelse af at de normale headsets kun er udviklet til skaldede mænd med tyrenakke. Endelig vil jeg også fremhæve at udstyret er smukt – æstetisk og enkelt. Jeg kan ikke rose det nok!

En kvindelig indskolingslærer:
Efter at have afprøvet forskellige stemmeforstærkere i klassen, bad jeg mine elever om, at stemme om hvilken de bedst kunne lide. Audinor SPEAK fik 19 ud af 20 stemmer. Jeg spurgte den sidste, en dreng, hvorfor han foretrak den anden. Han sagde, at det var fordi jeg lød som en robot med den, og det syntes han var sejt!                     

En kvindelig gymnasielærer:
Audinors stemmeforstærker afhjalp mine stemmeproblemer i markant bedre grad end de andre stemmeforstærkere jeg afprøvede. Lydkvaliteten er meget bedre, den har større volume-kapacitet så hele klassen kan høre mig, og den giver ikke lydforvrængning ved høje voluminer.

En mandlig folkeskolelærer:
Stemmeforstærkeren har været essentiel og nødvendig for ikke at slide min stemme. Jeg har – efter at have mistet stemmen – været utrolig glad for at bruge denne stemmeforstærker. Det er det bedste i min hverdag! 

Den har været vigtig for, at jeg kunne passe mit job, og den er i allerhøjeste kvalitet. Mine elever siger: “Det er god lyd, og den er super smart!”

En kvindelig underviser på universitetet:
“Der er ingen tvivl om, at det lydmæssigt er den bedste stemmeforstærker, jeg har testet.”

En mandlig lærer skriver:
“Så har jeg brugt stemmeforstærkeren en lille uges tid. Den korte vurdering er: Fantastisk!
Det er simpelthen den bedste stemmeforstærker, jeg har haft. Jeg er meget begejstret.”

En kvindelig lærer:
“Jeg elsker det apparat”

En skoleleder, Jylland:
“Følelsen og udfordringen i at miste ens stemme er svær at forklare andre – det er en del af ens personlighed – Jeg håber, at Audinor kan hjælpe andre, køb ikke en billig model – et hjælpemiddel skal virke hver gang og være nem at benytte.” Læs hele historien her.

 

Stemmeproblemer blandt lærere

   • 10 % oplever dagligt og 29 % ugentligt en anspændt stemme

   • 5 % oplever dagligt og 34 % ugentligt stemmetræthed

   • 18 % siger, at problemer med stemmen har indvirkning på deres undervisning

   • 25 % siger, at problemer med stemmen er direkte årsag til, at de vælger aktiviteter fra både på job og i fritid

   • 11 % modtager logopædisk/medicinsk behandling

Læs mere om Audinor SPEAK stemmeforstærker i vores pjece/trifold brochure her:
    1) brochure forside
    2) brochure indside.