God lyd til alle!

Audinor TRIO system 3.0


Oplever du situationer, hvor dine høreapparater ikke giver dig den tilstrækkelige hjælp? Kan du nikke genkendende til, at samtale i støjfyldte miljøer kan være udfordrende? Audinor TRIO system 3.0 kan hjælpe dig til en bedre hørelse.

Systemet bruges sammen med dine høreapparater for at skabe endnu mere klarhed i lyden. Talen bliver fremhævet og baggrundsstøjen dæmpet, så du bedre kan høre hvad der bliver sagt.

TRIO systemet er nemt at bruge med enkle funktioner og betjening som giver mening. Uanset om man deltager i en gruppesamtale, hører en forelæsning eller ser fjernsyn: TRIO systemet formidler den gode lyd – ganske enkelt!

Som noget ganske unikt, gør TRIO systemet det muligt at tage del i samtalen samtidigt med at du ser fjernsyn. Din samtalepartner bliver helt automatisk fremhævet og TV’et dæmpet, så du klart og tydeligt hører hvad der bliver sagt. Voksne mennesker ser i gennemsnit TV 4 1/2 timer dagligt. Med TRIO system, kan vi holde fast i den gode samtale, uden at gå med kompromis med brugervenlighed eller lydkvalitet.  

HMI-nummer: 139144

Et mere naturligt flow i samtalen, også ved TV – en brugerhistorie

Ud over rigtig god lyd i halsslyngen ved almindelig brug med mikrofon, kommer Audinor TRIO system 3.0 nu med en enhed, der kobles på TV’et OG som dertil tilbyder en ny feature:

Det sker tit, at min ægtefælle har en kommentar, når vi følger en udsendelse på TV. Med TRIO system – og som noget helt nyt – bliver TV-lyden automatisk dæmpet, når der tales i mikrofonen. Man mærker, at udsendelsen fortsætter, men talesignalet bliver mere tydeligt end TV lydsignalet. Så snart ægtefællen/samtalepartneren er færdig med at kommentere, løftes TV-lyden tilbage til udgangspunktet.

Man slipper altså for gentagne gange at stoppe en udsendelse for at høre, hvad andre siger, hvilket giver et mere naturligt flow både omkring det program, man følger og også den samtale, der spontant opstår.

”Wow, nu bliver vi andre ikke sat på pause, hver gang vi har en kommentar”, sagde min ægtefælle til mig.

 

Audinor TRIO system 3.0 Quick Guide kan downloades her (klik)